Kylling med kål og kartofler i fad

Kylling med kål og kartofler i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingelår eller kyllingebryst
 salt
 friskkværnet peber
4 skiverbacon i strimler
1 løg fintsnittet
4 kyllingelever
1 spidskål eller ½ Savoykål groftsnittet
 vand
 peberrod revet
 
Opskrift:
Kyllingestykkerne krydres med salt og peber. Bacon brunes. Løg, kyllingelever og kyllingestykkerne vendes i. Kom kålen i retten og rør forsigtigt rundt. Dæk retten halvt op med vand. Lad retten koge ved svag varme i ca. 40 min. Smag godt til med salt og peber og revet peberrod.

Serveres med kartofler i fad.





karakterer:
Opskriften er vist 21473 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu