Kylling med kål og kartofler i fad
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingestykkerne krydres med salt og peber. Bacon brunes. Løg, kyllingelever og kyllingestykkerne vendes i. Kom kålen i retten og rør forsigtigt rundt.
Dæk retten halvt op med vand. Lad retten koge ved svag varme i ca. 40 min. Smag godt til med salt og peber og revet peberrod.
Serveres med kartofler i fad. |
|
Opskriften er vist 21473 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne