Kylling i øl
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Risene sættes over i dobbelt så meget vand som ris. Koges ca. 40 min i letsaltet vand, trækker yderligere 10 min. Kyllingebrysterne brunes af i sauterpande. Krydres. Løgene tilsættes og steges med 5 min. Tilsæt øl, bouillonterning, laurbærblad og timian og kog ved svag varme under låg i ca. 25 min. Kyllingebrysterne tages op og saucen koges ind til kraftigere konsistens sammen med bønnerne. Saucen kan evt. jævnes.
|
|
Opskriften er vist 14676 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne