Kyllingebryst i karrysauce

Kyllingebryst i karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.frosne optøede kyllingebryststykker
25 g.smør
1 tsk.ostindisk karry
2 finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
2 finthakkede æbler fx cox orange (ca. 200 g)
3 dl.hønsebouillon
150 g.flødeost til madlavning
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Pynt:
 Fintsnittet porre
 
 Tilbehør:
 Løse ris og porrer
 
Opskrift:
Fjern skind og ben fra kyllingestykkerne og skær kødet i tynde strimler. Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits halvdelen af karry, løg, æble og kyllingekød i ca. 2 min. Hæld blandingen i en skål. Kom resten af smørret i sauterpanden. Svits den anden halvdel af ingredienserne. Kom den første portion tilbage i panden og hæld bouillon ved. Tilsæt flødeost i mindre portioner og varm retten igennem til flødeosten er smeltet. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 36842 gange,
og udskrevet 1011 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-08 20:05:20
Dejlig ret! Brugte 10% yoghurt i stedet for flødeost.