Kyllingebryst i karrysauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Fjern skind og ben fra kyllingestykkerne og skær kødet i tynde strimler. Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits halvdelen af karry, løg, æble og kyllingekød i ca. 2 min. Hæld blandingen i en skål. Kom resten af smørret i sauterpanden. Svits den anden halvdel af ingredienserne. Kom den første portion tilbage i panden og hæld bouillon ved. Tilsæt flødeost i mindre portioner og varm retten igennem til flødeosten er smeltet. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 36842 gange,
og udskrevet 1011 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2010-06-08 20:05:20 Dejlig ret! Brugte 10% yoghurt i stedet for flødeost. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne