Karrykylling med rosiner og yoghurt

Karrykylling med rosiner og yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.kyllingebryst
2 spsk.blå birkes
4 tsk.karry
4 spsk.vand
50 g.smør
1 dl.yoghurt naturel
2 dl.vand
2 tsk.maizena
75 g.rosiner
 salt
 peber
 
Opskrift:
Træk skindet af kyllingebrysterne og skær kødet i strimler. Bland birkes, karry og vand til en pasta og vend kyllingestykkerne heri. Steg kyllingestykkerne gyldenbrune i en stegegryde med smør. Rør yoghurt, vand og majsstivelse sammen og hæld det ved kødet. Tilsæt rosiner og lad retten simre under låg i ca. 10 min. Servér med ris og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 9737 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
kyllingen smager godt men sovsen er uspiselig, og kyllingen smagte først godt efter vi selv havde krydret og tilsat div.