Hvidløgsris med stærk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Hvidløgsris:
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og steg det i 1 minut ved moderat varme. Tilsæt risen og steg videre i 2 minutter. Rør kyllingefonden i og kog op. Skru helt ned for blusset, læg låg på og kog risen i 10 minutter. Kom risen over i et ovnfast serveringsfad med låg og hold det varmt i ovnen ved lav temperatur. Stærk kylling: Varm olien op i en gryde eller sauterpande, tilsæt løg, ingefær og kyllingestrimler og sauter i minutter, til kødet er gyldenbrunt. Rør sukker, tamarindsauce, fiskesauce og kyllingefond i og kog op. Skru ned for blusset og lad saucen simre i 4-5 minutter, til den er reduceret med ca. (der skal dog stadig være en vis portion sauce tilbage). Hæld kylling og sauce over risen og server retten. |
|
Opskriften er vist 23574 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne