Vildsvinebøffer med hvide bønner i auberginetomat
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars Indsendt af : Ebola Indsendt : |
|
|
Læg bønnerne i blød natten over. Kog dem i frisk vand i ca. 35 min. Skær auberginer i skiver og salt dem. Lad dem dryppe af i 1 time og dub så saltet af. Steg skiverne ved kraftig varme i halvdelen af olien til de er let brune på begge sider. Kom tomaterne ved med lage og lad det koge ind til en tyk masse. Kom bønnerne ved og smag til med basilikum. Form to pæne bøffer af kødet. Kom skinken rundt langs kanten og stop en kvist rosmarin ind under. Brun bøfferne på en pande ved kraftig varme i halvdelen af olien. Drys med salt og peber og steg videre ved middelvarme ca. 6 min. på hver side.
|
|
Opskriften er vist 12677 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne