Citronmarineret kyllingebryst med salat og bagt kartoffel
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingebrysterne kommes i en frysepose sammen med olie, citron og citronpeber. Æltes godt igennem og stilles koldt 30 min.
Kartofler bages i ovn, ca. 60 min ved 200 grader C. alm. ovn. Iceberg, agurk, rød peber og bønnespirer blandes og serveres med dressing efter eget valg. Kyllingestykkerne steges på et tør pande ca 3-4 min på hver side, drysses med lidt salt. Creme fraiche blandes med purløg, salt og peber og serveres til kartoflerne. |
|
Opskriften er vist 104608 gange,
og udskrevet 3072 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 det er en vidunderlig opskrift...... så prøv den! hilsen den dejlige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne