Kænguru i wok

Kænguru i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt af : Ebola

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.kængurukød
1 spsk.Teriyaki (Sojasauce)
1 spsk.soja
2 porrer
4 gulerødder
200 g.sukkerærter
2 spsk.jordnøddeolie
0.5 tsk.chilipeber
 salt
 
Opskrift:
Skær kængurukødet i tynde strimler og lad dem marinere et par timer i blanding af teriyakisauce og soja. Rens porrer og gulerødder og skær dem i tynde skiver. Skær sukkerærterne i mundrette bidder. Varm en stor wokpande op. Kom 1 spsk. af olien i og tilsæt kødet efter 30 sek. Lynsteg kødet ved højeste varme i 1 min. Tag kødet op. Kom resten af olien og grøntsagerne i wokken og steg det i 2 min. Kom kødet ved og kryder med chili og salt.

Tips:

Server med ris





karakterer:
Opskriften er vist 17058 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift findes også i bogen Spis dig slank - det nye sunde køkken udgivet af Iform