Kænguru i wok
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro Oprindelsesland : Australien Indsendt af : Ebola Indsendt : Red : |
|
|
Skær kængurukødet i tynde strimler og lad dem marinere et par timer i blanding af teriyakisauce og soja. Rens porrer og gulerødder og skær dem i tynde skiver. Skær sukkerærterne i mundrette bidder. Varm en stor wokpande op. Kom 1 spsk. af olien i og tilsæt kødet efter 30 sek. Lynsteg kødet ved højeste varme i 1 min. Tag kødet op. Kom resten af olien og grøntsagerne i wokken og steg det i 2 min. Kom kødet ved og kryder med chili og salt.
Tips: Server med ris |
|
Opskriften er vist 17058 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Caroline - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift findes også i bogen Spis dig slank - det nye sunde køkken udgivet af Iform |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne