Sprøde kyllingelår i ovn
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Olie og det pressede hvidløg, paprika, salt og timian blandes. Med denne blanding pensles kyllingelårene, som derpå vendes i en blanding af rasp og sesamfrø.
Kyllingelårene lægges i en bradepande og steger i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40 minutter. Serveres med flødekartofler. |
|
Opskriften er vist 76120 gange,
og udskrevet 1731 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Karla - 2013-04-05 15:43:51 Altid godt med sesamfrø! Hvis man vil have en lidt spicy kylling, kan man bare komme lidt Tandoori Masala på kyllingen. Det giver nemlig en sprød skorpe og en herlig, krydret og dog også en lidt stærk smag. Tandoori masala kan købes i de fleste supermarkeder, ved krydderi-afdeling eller udenlandsk mad -afdelingen. Mig - 2012-03-25 15:00:15 Mangler der ikke tomatpure i ingredienslisten? Stella - 2009-01-23 07:52:47 Herlig ret, nemt med mad i ovnen. Cilek - 2008-03-28 17:33:04 kan man lave den sesamfrø |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne