Kyllingelår på kartoffelbund
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 134710 gange,
og udskrevet 21523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Daniel - 2020-09-10 16:07:42 Rigtig god hverdagsret! Kan varieres med andre krydderier som Timian. En smule (1dl) Bouillon/fløde ved kartoflerne er også godt. Rodfrugter tilføjer også god varietet, byt evt. 300g kartofler ud med Pastinak, Persillerod, gulerødder. Bent - 2017-03-02 10:19:18 Når kyllingestykkerne er dryppet med olie, så drys med lidt knust cornflakes, det giver et dejligt sprødt skind. Shc - 2016-02-27 16:01:49 Rigtig god ret. Godkendt af fruen. Julie - 2012-03-27 19:20:12 Må erklære mig enig med de tidligere; virkelig lækkert, og så er det super nemt! Skindet blev dejlig sprødt, uuuhm. Ved dog ikke hvor meget hvidløget gjorde, her blev det bare til sådan nogle "sorte klatter" ovenpå kyllingen.. PS. Lavede lidt flere kartofler end angivet, og det passede fint. Stella - 2011-08-30 10:30:27 Herlig ret, det er nemt med det hele i ovnen. Søren - 2010-11-07 19:51:49 VIRKELIG lækker mad. Kartoflerne laver vi også til mange andre retter. anonym - 2010-09-08 17:21:18 Det ser lækkert ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne