Kyllingelår i egen bouillon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : |
|
|
Kyllingelårene brunes godt af i gryde på alle sider. Tag gryden af varmen og drys lårene med mel og vend dem i fedtstoffet. Tilsæt herefter bouillon og laurbærblad. Kog lårene ca. 35-40 minutter under låg og ved svag varme. De skyllede og skårne grønsager koges sammen med de sidste 5-10 min. Er saucen for tynd kan den jævnes yderligere med lidt maizena. Smag til med salt og peber inden servering. Kog imens kartoflerne og stil dem kolde. Når de er kolde skæres de i skiver og sauteres af på panden. Krydres med salt og peber. Lårene anrettes sammen med grønsager og kartofler.
|
|
Opskriften er vist 9206 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne