Kyllingelår i æblekål
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : |
|
|
Kyllingelårene optøes og brunes i deres eget fedt på alle sider.
Det afsmeltede fedt hældes fra (gem i spsk.).
Hvidkålen snittes, æblerne skæres i både.
Hvidkålen svitses i 1 spsk kyllingefedt, æblerne tilsættes og svitses med.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Kyllingelårene lægges oven på æblekålen. Låg lægges på, og retten snurrer under låg ca. 10 min., til alt er mørt.
Tilbehør: Groft rugbrød |
|
Opskriften er vist 10839 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Birger - 2017-12-05 19:29:22 Velsmagende og dejlig! Overraskelsen var stor, og det kan næsten ikke være nemmere! Stella - 2008-06-07 08:07:39 Dejlig ret. Jeg brugte spidskål og det smagte virkelig godt - også varmet dagen efter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne