Struds med æble, appelsin og nødder
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Indsendt : Red : |
|
|
Dup strudsestegen tør med køkkenrulle.
Gnid den med salt og peber. Opvarm olien i en stegegryde og brun stegen på alle sider. Tilsæt appelsinsaft, bouillon, te og evt. portvin og kog under låg ca. 30-35 min., til stegen er svagt rosa. Vend af og til stegen. Et stegetermometer skal vise en centrumstemperatur på 57 grader. Tag stegen op, pak den ind i alufolie og lad den hvile, mens retten gøres færdig. Kog hasselnøddekernerne 5 min. i mælk. Kassér mælken og skyl nødderne i varme vand. Si og skum skyen og kog den jævn med majsjævningen. Kom hasselnødder, æble og appelsiner i skyen og kog det et par min. Smag til med salt og peber. Skær stegen i tynde skiver og anret dem på et fad med lidt æbler, nødder og appelsiner på. Læg bønnerne ved og drys med lidt persille. Kom saucen i en sauceskål og drys den med persille |
|
Opskriften er vist 6055 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer OS!!! - 2010-05-10 16:06:50 pynt med bananmos og rosiner, det giver en helt unik smag! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne