Kylling med oregano
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og hvidløg hakkes fint.
Olien varmes op i en stor gryde eller dyb pande med låg. Brun kyllingelårene ved høj varme. Sænk temperaturen og lad løg og hvidløg stege med under omrøring i nogle minutter. Oregano, salt og peber strøs over. Hæld vinen ved og lad det hele koge op. kog under låg ved svag varme i ca. 20-30 minutter. I mellemtiden tøes spinaten op efter anvisningen på pakken. Når kyllingelårene er færdige blandes knuget spinat forsigtigt ved. Kog videre i ca. 1 minut. Server retten direkte fra panden med f.eks. pasta. |
|
Opskriften er vist 13759 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne