Pizza 03
Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Garcon de cuisine Indsendt : Red : |
|
|
Pizza-bunden laves gerne dagen før og sættes i køleskab.
Tomatsovs: Et godt skvæt olivenolie hældes i en gryde, som varmes op. Chilien svitses sammen med løg og hvidløg. Tomatpuréen blandes i, og vandet tilsættes med bassilikum og oregano. Sovsen blendes til en jævn masse og koges ind, så den har en behagelig konsistens. Smag til med salt og peber. Dejen rulles nu ud. Husk at den skal være meget tynd. Sørg for at den er bød og elastisk. Det gør det nemmere, at arbejde med den. Husk at lægge den på en tilstrækkelig stor bageplade, før du lægger de øvrige ingredienser på. Sovsen hældes på og fordeles i et tyndt lag. Pas på det ikke er for meget, da pizzaen eller kan blive en blød affære. Osten drysses på og fordeles ligeledes. Som topping kan du selv vælge efter smag og behag, men min egen favorit er pepperoni og løgringe. Pizzaen bages i 20 min. ved 210 grader i en varmluftsovn. Efter de 20 min. skulle skorpen gerne være sprød, ellers kan man give den et par minutter mere. Tips: Har man ikke en varmluftsovn, forvarmes ovnen til 240 gr. Den skal stadig have den samme tid i ovenen ved konventionel ovn. |
|
Opskriften er vist 16406 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (72 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Hej Carcon de cuisine. Ja! Den smagte rigtig godt og skal faktisk til at lave den igen, skulle bare lige finde opskriften :) Carcon de cuisine - 2005-01-01 01:01:01 Hej Camilla, det glæder mig at læse. Håber den smagte godt. Og som du selv har valgt, så kan man eksperimentere med lige præcis den fyld, man ønsker. Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Vildt hurtig at lave.. Jeg brugte kun dejen og så valgte jeg mit eget tilbehør.. Det tog mig 3 min. at lave dejen og 5 min at lave mit tilbehør som var løg pølser majs ost og almindelig ketchup som sovsen.. Den hurtigste pizza jeg nogensinde har lavet.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne