Stegte kyllinglår med peberfrugt og purløgssauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm lidt olivenolie i en sauterpande og brun kyllingelårene på begge sider. Krydr med salt og peber. Tilsæt strimlet peberfrugt og kom hvidvin ved. Lad det stå og simre i 20 minutter under låg.
Jævn saucen og smag til med salt og peber. Tilsæt snittet purløg og server evt. med nye kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 25131 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne