Kylling i estragonsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Varm noget olie på en pande og steg kyllingelårene i 10-15 minutter. Kom bouillonterningen ved sammen med fløde og sennep. Lad det simre i 5-10 minutter. Tilsæt estragon og smag til med salt og peber. Server retten med aspargeskartofler.
|
|
Opskriften er vist 19380 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne