Stegte kyllingelår med saltbagte kartofler
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vend kartofler med olivenolie og salt. Bag dem i en varm ovn, 200 grader C. alm. ovn i 15 - 20 minutter.
Varm olivenolie på en pande og steg kyllingelårene ca 10 minutter på hver side. Tilsæt oliven og saft fra lime. Krydr med salt og peber. Server til de sprøde kartofler. |
|
Opskriften er vist 63368 gange,
og udskrevet 695 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2017-03-15 13:12:32 Er der noget tilbehør der vil passe godt til retten? Ooog, kan man bruge andelår? Alice - 2012-12-07 18:20:15 ved ikke hvordan du kan få dine kartofler nok i ovnen på så få minutter, mine kartofler er små og de har fået 40min. ved 200 grader, og er ikke nok.. :) Conny - 2011-02-15 20:15:46 Saltbagte kartofler er super og nem. Men kog først de "rene" indkøbte lysegule kartofler i ca. 13-15 minuuter og hæld vandet fra. Fyld i et fad og "drys" med olivenolie og masser af groft salt og vend dem rundt. Derefter i ovnen ca. 20-30 minutter. Er både lidt sprøde og saltet. Supernemt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne