Stegte kyllingelår med saltbagte kartofler

Stegte kyllingelår med saltbagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Stegte kyllingelår med saltbagte kartofler, billede 4 Stegte kyllingelår med saltbagte kartofler, billede 1 Stegte kyllingelår med saltbagte kartofler, billede 2 Stegte kyllingelår med saltbagte kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 groft salt
 olivenolie
12-16 små skrabede kartofler
 
1500 g.kyllingeoverlår
1 lime
 oliven efter ønske
 
Opskrift:
Vend kartofler med olivenolie og salt. Bag dem i en varm ovn, 200 grader C. alm. ovn i 15 - 20 minutter.

Varm olivenolie på en pande og steg kyllingelårene ca 10 minutter på hver side. Tilsæt oliven og saft fra lime. Krydr med salt og peber.

Server til de sprøde kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 63576 gange,
og udskrevet 695 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-15 13:12:32
Er der noget tilbehør der vil passe godt til retten? Ooog, kan man bruge andelår?

  -   2012-12-07 18:20:15
ved ikke hvordan du kan få dine kartofler nok i ovnen på så få minutter, mine kartofler er små og de har fået 40min. ved 200 grader, og er ikke nok.. :)

  -   2011-02-15 20:15:46
Saltbagte kartofler er super og nem. Men kog først de "rene" indkøbte lysegule kartofler i ca. 13-15 minuuter og hæld vandet fra. Fyld i et fad og "drys" med olivenolie og masser af groft salt og vend dem rundt. Derefter i ovnen ca. 20-30 minutter. Er både lidt sprøde og saltet. Supernemt.