Pikante kyllingelår
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : Red : |
|
|
tø kyllingelårene op og vend dem i mel, blandet med krydderierne.
Brun dem sammen med knust hvidløg i olie og smør, hæld bouillon og soya ved og smag til med vineddike.
læg låg på gryden og lad kødet koge næsten mørt.
tilsæt æblesnitter, kogte selleritern, skiver af syltet agyrk og oliven.
varm det hele godt igennem, jævn evt sovsen lidt og smag den til med mere krydderier.
hældes op i en skål og pyntes med persille.
serveres med ris.
|
|
Opskriften er vist 10489 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Rune - 2005-01-01 01:01:01 En liflig ret. Meget smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne