Pikante kyllingelår

Pikante kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkekyllingelår
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 karry
 paprika
0.5 fedhvidløg
1 spsk.olie
1 spsk.smør
2-3 dl.bouillon
2 tsk.sojasauce
 vineddike
1 syrligt æble
1 stykke kogt selleri
1 lille syltet agurk
8 grønne oliven
8 sorte oliven
 
Opskrift:
tø kyllingelårene op og vend dem i mel, blandet med krydderierne. Brun dem sammen med knust hvidløg i olie og smør, hæld bouillon og soya ved og smag til med vineddike. læg låg på gryden og lad kødet koge næsten mørt. tilsæt æblesnitter, kogte selleritern, skiver af syltet agyrk og oliven. varm det hele godt igennem, jævn evt sovsen lidt og smag den til med mere krydderier. hældes op i en skål og pyntes med persille. serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 10457 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
En liflig ret. Meget smag.