Thaikrydrede kyllingelår
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : |
|
|
Kog kyllingelårene i letsaltet vand i ca. 20 min. Tag op og afkøl.
Rist karryen i olie et øjeblik og hæld op i en boks. Bland med det øvrige. Snit lårene et par gange og vend dem i marinaden.
Luk boksen inimellem og lad kødet marinere i mindst 1 time.
Grill lårene i ca. 15 min. og Servér dem med rissalat blandet med peberfrugt, forårsløg og agurk. |
|
Opskriften er vist 11622 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne