Rosmarinkyllingelår på urtebund
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt : |
|
|
Del kyllingelårene i over og underlår i leddet med en skarp kniv.
Læg stykkerne i en plasticpose, og hæld den blandede marinade ved.
Bind en knude på posen og læg den i køleskabet mindst en time, gerne længere. vend nogle gange undervejs.
Bund: Skær de skrællede kartofler i både Skræl sellerien og del den i store terninger Snit porren groft Læg det hele i et ovnfast fad Fordel den færdigmarinerede kylling ovenpå med skindsiden opad, og hæld marinaden over. Dæk med alufolie og steg det i en varm ovn ved 210 grader i godt en time. Fjern folien og sæt ovnen på 250 grader og steg yderligere 10-15 min. til kyllingeskindet er gyldent og sprødt ( HOLD godt øje med det, det kan hurtigt gå stærkt!! ) Server retten i fadet med en god salat til |
|
Opskriften er vist 8346 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne