Rosmarinkyllingelår på urtebund

Rosmarinkyllingelår på urtebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.hele kyllingelår
 
 Marinade:
4 spsk.olie
1 spsk.citronsaft
1-2 tsk.Rosmarin (tørret) eller hakket frisk
 salt
 peber
 
 Bund:
1000 g.kartofler
0.5 selleri
1 stor porre
 
Opskrift:
Del kyllingelårene i over og underlår i leddet med en skarp kniv. Læg stykkerne i en plasticpose, og hæld den blandede marinade ved. Bind en knude på posen og læg den i køleskabet mindst en time, gerne længere. vend nogle gange undervejs.

Bund:
Skær de skrællede kartofler i både Skræl sellerien og del den i store terninger Snit porren groft Læg det hele i et ovnfast fad

Fordel den færdigmarinerede kylling ovenpå med skindsiden opad, og hæld marinaden over.

Dæk med alufolie og steg det i en varm ovn ved 210 grader i godt en time.

Fjern folien og sæt ovnen på 250 grader og steg yderligere 10-15 min. til kyllingeskindet er gyldent og sprødt ( HOLD godt øje med det, det kan hurtigt gå stærkt!! )

Server retten i fadet med en god salat til





karakterer:
Opskriften er vist 8346 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu