Chilensk linsesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Oprindelsesland : Chile Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde og svits løgene uden de bliver brune. Hæld linserne i og rør godt. Hæld vand på og lad det koge til linserne er møre (ca. 10 min.). Smag til med salt. Kog æggene i 4 minutter. Rist brødskiverne og skær dem i terninger. Læg ½ - 1 æg i hver tallerken og mos med en gaffel. Drys brødterningerne over og server suppen med reven ost.
Parmesanosten kan skiftes ud med reven emmentaler. |
|
Opskriften er vist 34807 gange,
og udskrevet 704 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (51 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-06 18:22:13 Smager ikke af meget. Ægget skal koge længere for at kunne pilles. I hele taget en underlig ret . Vh Kirsten Elley Cidá - 2005-01-01 01:01:01 Kanon god! hele min familie elskdede den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne