kyllingelår med bacon og paprika
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt : |
|
|
Flå/skær skindet af kyllingelårene.
Krydr med peber på hele låret.
Vikle nu baconen om underlåret.
Skær et par snit i overlåret, krydr med salt og
rigeligt med paprika.
Pensel rigeligt med olie.
Sættes i oven v. 180 gr. og steges i ca. 50-60 min.
Kødsaften skal være klar.
|
|
Opskriften er vist 14793 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne