Franske kyllingelår på kartoffelbund
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver, lægges i et smurt, ovnfast fad og salt, peber, rosmarin strøs over.
Kyllingelårene gnides med knust hvidløg, rosmarin, salt, peber og lægges på kartoflerne i fadet. Fadet sættes i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn ca 50 min. Retten er færdig, når kyllingerne er gennemstegt og kartoflerne møre. Hakket persille strøs over ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 136702 gange,
og udskrevet 4628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Stella - 2014-09-26 10:13:35 Retten skal absolut prøves igen, den er utrolig nem at lave og rigtig velsmagende Mig - 2012-10-19 14:15:22 Er der ikke sauce til Susanne - 2012-06-15 18:01:45 Hold da op hvor smager det godt. Fedtfattig mad med smag af Frankrig. Jeg er vild med det. Annipigen - 2011-10-21 13:26:56 Dejlig nem ret, med en god mild smag ! Spises med glæde af min lillebror, som ellers er kræsen :D Madglad.dk - 2011-08-08 19:47:52 Nøøøj en god ret ! kartoflerne bliver SÅ gode ! - Min lillebror plejer ikke at spise SÅ meget ! Helt sikkert en vinderret ! Irene - 2011-02-11 12:14:17 Det var rigtigt rigtigt nemt at lave - og det smagte mørt og godt! Nina Christensen - 2011-01-09 19:03:38 Det lyder lækkert men jeg kan bare ikke forstå hvordan det kan være under fedtfattige retter da der er en del fedt på skindet som jo kommer ned i kartoflerne - Jeg spiser aldrig selv kyllinge skind fordi det tæller alt for meget mutti - 2010-08-17 19:55:07 Nemt og godt! Spises med glæde af kræsne børn :-D madsen - 2010-05-19 09:20:08 Det er simpelthen bare fantastisk. 10 ( med pil op) Er et stort hit hos hele familien. Mums. DensjoveKok - 2009-03-11 13:11:56 Kæft hvor er den simplhen genial, jeg siger genial! Den skal prøves af allle. helt sikkert 10 herfra Mvh densjoveKok amerikanertøsen - 2005-01-01 01:01:01 super nemt at lave og smager rigtig dejligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne