Kyllingelår i gryde
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lårene krydres og bacon i strimler brunes. Vend skivede løg, kyllingelever og lår i og steg.
Læg groftsnittet kål over og fyld halvt op med vand og lad retten koge ved svag varme i 40 min. Smag godt til og drys med høvlet peberrod. |
|
Opskriften er vist 56674 gange,
og udskrevet 760 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer NHHK - 2013-11-19 19:11:27 Kan man godt undlade Leveren nu hvor den står med gråt tekst? anonym - 2013-05-04 06:05:29 Det er bare laekkert,og for mig,Viby.J ser det ud som om det er et nyt frisk spidskaal :) VibyJ - 2013-03-06 15:13:33 Det er da hjertesalat der er i den her ret ? Det er i hvert fald ikke Spidskål ! Dana - 2005-01-01 01:01:01 Den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne