Barbecue kyllingelår
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinaden blandes og kyllinglårene vendes heri.
De lægges i et ildfast fad og stilles i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 30-40 min, til kødet er gennemstegt. Pas på de ikke bliver for mørke. Serveres med brød, ris eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 90227 gange,
og udskrevet 2105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Linea - 2014-04-06 16:28:24 Der skal sukker/sødemiddel i marinaden!!! Linea - 2014-04-06 15:40:16 Marinaden smager godt, men al for surt. Der skal noget sukker/sødemiddel i :) Dorthe - 2012-01-17 09:57:35 Mon ikke der er en fejl i opskriften? Måske skal det være 2 spsk hvidvinseddike, jeg ville da aldrig putte så meget som 2 dl eddike i en marinade, det lyder da helt hen i skoven! Prøver den i aften - med meget mindre eddike! anonym - 2012-01-14 17:22:44 Det er bare noget alle bryder sig om det med hvor stor din poition skal være er da noget man sagtens kan finde ud af ellers er man en Klovn Katrine - 2011-07-20 15:50:34 Halløj. Øhm...den er jo kun til 4 personer, men vi bliver 9 personer? -syntes i at jeg bare skal 3-dobbelt den?:-D - - 2011-04-11 20:01:24 Den smagte af alt for meget hvidvinseddike ! Næste gang jeg vil lave det vil jeg højst bruge 1 dl... Ellers lækker BQ sovs... Emilie - 2011-04-05 15:59:00 Virkelig lækkert! Godt hvis du trænger til noget nyt, og elsker barbecue!!:-) anonym - 2010-10-07 00:20:55 Synes bestemt ikke denne ret er værd at servere. Den smagte alt for meget af hvidvinseddike, og jeg fulgte opskriften. Prøv den i hvert fald af før i serverer den for andre. anonym - 2009-09-25 21:16:13 hejsa :) skal det være vineddike? eller kan man godt bare bruge almindelig eddike? skal det være frisk chilli? eller må det godt være chillikryderi? Hejsa1234 - 2007-01-17 12:44:12 Det er en rigtig god opskrift det er kylling som alle jo kan lide. den smager rigtig godt :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne