Salattallerken med kyllingelår
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : Red : |
|
|
Tør kyllingelårene og læg dem tæt i et ovnfast fad og drys let med salt (hvis de er frosne behøver de ikke være tøet op først, men beregn længere stegetid).
Pisk honning og soja sammen og hæld det over. Steg lårene midt i en 180 grader varm ovn ca. 45 minutter. Vend dem af og til og dryp marinaden op over. Grill dem evt. lige til sidst, så overfladen bliver flot brun. Vask courgetterne og skræl gulerødderne. Riv dem groft hver for sig. En foodprocessor med rivejern er god. Skær agurken i tynde stave og hak løget fint. Fordel grøntsagerne på 4 tallerkener sammen med de afdryppede mandariner. Skræl ingefæren og riv den fint. Pisk A38 med olie og smag til med ingefær, citronskal, honning og peber. Server den til salaten og pynt med løg og citronskal. Giv kylling og brød til. |
|
Opskriften er vist 8758 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne