Ruskomsnusk 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Zambia68 Indsendt : |
|
|
Skinke eller hamburgerryg skæres i små firkanter.
Gulerødder og kartofler skrabes og skæres også i små firkanter.
Ærterne bælges.
Skinke gulerødder og kartofler sættes over med vandet.
Koges knapt møre hvorefter ærterne kommes i.
Fedtstof og mel røres sammen og kommes i.
Koges med 5-10 minutter.
Retten smages til med salt og peber. Drysses med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 18749 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne