Jomfruhummerhalesoufflé 02
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Claus Indsendt : |
|
|
2 poser ris koges og kommes i 2 ildfaste fade. Herover hældes 1 ds.
asparges + væde.
Hummerhalerne ristes i karry og smør
og lægges over aspargesen.
Æggehviderne piskes stive.
200 g mayonnaise røres med 1 tsk.
sennep og lidt eddike og blandes
med hviderne. Denne blanding
fordeles over de 2 fade.
Det hele bages i ovnen ved
225 grader i ca. 20 min.
til de er pænt gyldne.
SPISES STRAKS!!!
|
|
Opskriften er vist 12323 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne