Krydret kylling som i Toscana

Krydret kylling som i Toscana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     
Krydret kylling som i Toscana, billede 4 Krydret kylling som i Toscana, billede 1 Krydret kylling som i Toscana, billede 2 Krydret kylling som i Toscana, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.kylling
10 bladesalvie, frisk
2 kvisterosmarin, frisk
4 fedhvidløg
 tørret knust chilipeber
 salt
 olivenolie
 
Opskrift:
Kyllingen flækkes i brystet og bredes ud. Trykkes flad, så den ligger på maven. Brystbenet skæres evt. helt væk. Lav huller i skindet jævnt fordelt over hele kyllingen og læg en skive hvidløg ½ blad salvie, lidt chili og rosmarin i hvert hul. Vend kyllingen og gnid den med salt og knust chilipeber på kødsiden. Derefter pensles den med olivenolie. Kyllingen steges i ovnen enten i et serveringsfad, eller på en rist, med skindet opad i 25-30 minutter ved 300 gr. Check om kyllingen er gennemstegt ved at stikke en kødnål i låret og tryk på skindet. Væsken der kommer ud, skal være klar uden antydning af rødt.





karakterer:
Opskriften er vist 30615 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu