Krydret kylling som i Toscana
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen flækkes i brystet og bredes ud. Trykkes flad, så den ligger på maven. Brystbenet skæres evt. helt væk.
Lav huller i skindet jævnt fordelt over hele kyllingen og læg en skive hvidløg ½ blad salvie, lidt chili og rosmarin i hvert hul.
Vend kyllingen og gnid den med salt og knust chilipeber på kødsiden. Derefter pensles den med olivenolie.
Kyllingen steges i ovnen enten i et serveringsfad, eller på en rist, med skindet opad i 25-30 minutter ved 300 gr. Check om kyllingen er gennemstegt ved at stikke en kødnål i låret og tryk på skindet. Væsken der kommer ud, skal være klar uden antydning af rødt.
|
|
Opskriften er vist 30683 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne