Pleska

Pleska, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaKilde : Maja Butkovic

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kartofler
1 stort løg
 Vegeta (bosnisk krydderi)
 Salt
 peber
2 Æg
 Mælk
 hvedemel
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i små tern Løget pilles og hakkes. Kom det i en stor skål - æggene kommes i. Krydres med salt peber og vegeta. Hæld mel i sammen med mælken indtil det har en let flydende kosistens. Jeg tager det på gefühl. Røres grundigt rundt. En dyb bradepande beklædes med bagepapir - herpå hældes blandingen i bradepanden. glat det lidt ud. Bages herefter ved 200 grader til overfladen er let gylden.

Smøres med Cremefraiche/græsk yoghurt og serveres med en god tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 13602 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu