Pleska
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Kilde : Maja Butkovic Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i små tern
Løget pilles og hakkes.
Kom det i en stor skål - æggene kommes i. Krydres med salt peber og vegeta. Hæld mel i sammen med mælken indtil det har en let flydende kosistens. Jeg tager det på gefühl. Røres grundigt rundt.
En dyb bradepande beklædes med bagepapir - herpå hældes blandingen i bradepanden. glat det lidt ud. Bages herefter ved 200 grader til overfladen er let gylden.
Smøres med Cremefraiche/græsk yoghurt og serveres med en god tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 13602 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne