Bosnisk Kirsebærkage
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Indsendt : Red : |
|
|
2 af dejpladerne pensles med 1 spsk. smeltet smør/olimargarine.
de 3 plader fillodej lægges i 3 lag med smeltet smør imellem(som en lagkage) kirsebær og rasp fordeles på dejen.
sukker og sødemiddel drysses ligeledes på.
dejen rulles sammen som en roulade og sættes på en bageplade med bagepapir. resten af smørret smeltes og pensles på fillodejen.
rouladen bages ved 150 grader på nederste rille i ovnen i ca. 25 min. når kagen er skåret ud drysses den med sigtet flormelis. |
|
Opskriften er vist 24248 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (41 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-30 23:34:45 hvad er sød strø? Chi - 2008-07-26 01:35:53 Jeg har lidt svært ved at tro på at "Sød strø" er bosnisk? o.0 vigge - 2007-06-13 12:19:51 den er god rigtig god Ses |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne