Bosnisk gryde
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Indsendt : |
|
|
kødet skæres ud i store tern.
løg og hvidløg skæres i tern.
kartofler, gulerødder, persillerod og selleri skrælles og skæres i lidt store tern.
peberfrugten skylles og skæres i tern.
tomaterne skylles og skæres i kvarte.
porre rinses og skæres i ringe, hvidkålen skæres i stykker og persillen hakkes.
alle ingredienserne kommes i en stor gryde og koges ved svag varme i ca 2 timer under låg
|
|
Opskriften er vist 22538 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne