Bosnisk gryde

Bosnisk gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.blandet kød (okse- lamme- og svinekød) uden synlig fedt.
2 løg
4 fedhvidløg
4 kartofler
2 gulerødder
1 persillerod
0.25 knoldselleri
1 peberfrugt
2 tomater
1 porre
1 stor skive hvidkål
1 lille bundt persille
50 g.bønner grønne
1 tsk.paprika
2 laurbærblade
1 l.vand
3 dl.hvidvin
2 spsk.vineddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
kødet skæres ud i store tern. løg og hvidløg skæres i tern. kartofler, gulerødder, persillerod og selleri skrælles og skæres i lidt store tern. peberfrugten skylles og skæres i tern. tomaterne skylles og skæres i kvarte. porre rinses og skæres i ringe, hvidkålen skæres i stykker og persillen hakkes. alle ingredienserne kommes i en stor gryde og koges ved svag varme i ca 2 timer under låg





karakterer:
Opskriften er vist 22539 gange,
og udskrevet 449 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu