Bosnisk Bønnesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Kilde : Maja Butkovic Indsendt : Red : |
|
|
Lad bønnerne stå i blød natten over.
Giv dem derefter et opkog og kasser vandet.
Lad dem igen koge op sammen med gulerødder i skiver, peberfrugten i tern, kartoflerne og de flåede hakkede tomater. Krydres med Vegeta, salt og peber. Kom også kraftbenet/bouillonterningen ved. Lade det syde og boble indtil bønnerne er godt møre. Det tager gerne 1 time til 1½. Steg derefter løgene i olie - tag dem fra panden og over i gryden. Kom til sidst Ajvar i og rør rundt. Jævnes til sidst med meljævning hvis det ønskes. Tips: Denne suppe er bedst når man giver sig god tid - og den får lov til at passe sig selv. Lad den gerne stå og hvile en ½ times tid inden den serveres med groft brød. Uhm. En ret jeg har lært at lave af min mand. Han er nu stadig bedst til at lave den. En rigtig efterår / vintersuppe. |
|
Opskriften er vist 28604 gange,
og udskrevet 405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Tonny - 2023-06-18 07:45:41 Mangler oplysning om hvor mange Liter vand der skal bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne