Sarma (Fyldt surkål)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Indsendt : |
|
|
Bland hakket oksekød godt sammen med ris.
Tilsæt salt, peber, Vegeta og lidt vand.
Tag et af bladene fra surkålen, fyld det og rul sammen.
Luk surkålen ind i siderne. Klik her for at se hvordan, (langsom/hurtig) forbindelse.
Varm lidt olie i en gryde og tilsæt mel. Når melet begynder at få lidt farve, tilsættes de hakkede tomater.
Rør sammen.
Sæt de fyldte surkål helt tæt i gryden.
De skal koge ved svag varme i 1½ time under låg.
|
|
Opskriften er vist 18980 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Jovanovic - 2019-01-07 16:56:58 Prøv med svinekød og grødris, istedet for almindelig ris og bacon mangler der også! Bacon i tern i fyldet. Og når man laver det i gryden, så læg først nogen sarma i et lag, og stor bacon som du selv skærer i et andet lag, bliv ved sådan. Det smager så godt! anonym - 2010-03-04 22:26:01 det smager godt hvis man blander hvidløg i kød , mmmmmmmmm ! Kazic - 2008-11-24 12:48:37 Bosnisk mad er det bedsteeee !! ;) heeelt sikkert! anonym - 2008-09-10 12:09:31 Bulgarien , Bosnien , Macedonien, Jugoslavien laver de bedste sarma i hele europa :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 hmm det smager GODT ej der skal kartofelmus til så er det bar super godt:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne