Tufahija (Bosnisk æbledessert)
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skrælles og udhules (befries for kernehus), hvorpå de koges i vand, der er tilsat sukker og tillige citron, for at æblerne ikke skal koge i stykker.
De kogte æbler fyldes med valnødder, der er kogt i mælk med sukker. Æblerne garneres med flødeskum og pyntes med bær. |
|
Opskriften er vist 20063 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Else Marie jensen - 2022-05-11 15:07:06 Glæder mig til at lave den. Tak anonym - 2007-08-13 14:50:12 i vhor meget vand /sukker skal æblerne koges? skal 150 g. valnødder koges i 1 liter vand??? Alnedina - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtigt god dessert .. den smager alt for godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne