Visegradska corba (Bosnisk lammekødssuppe)
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Indsendt : Red : |
|
|
Lammekødet koges og skæres i terninger, hvorpå det svitses i fedt, idet man tilsætter rodfrugterne.
Derefter tilsættes suppen fra lammekødet samt risen.
Efter kogningen tilsættes salt, peber og finthakket persille, og suppen legeres med fløden og æggeblommen.
|
|
Opskriften er vist 14024 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne