Tyrkisk auberginesalat
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Auberginen bages eller grilles, til den er helt sort og mør. Det er fint at bruge havegrill.
Den køles lidt af, og skindet flås af. Auberginen blendes eller moses med en gaffel, sammen med citronsaft, olie, yoghurt, hvidløg, salt og peber.
Sættes i køleskab indtil serveringen.
Pyntes med hakket persille og oliven og serveres med brød til. |
|
Opskriften er vist 15138 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne