Kylling i jordnøddesauce

Kylling i jordnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling
2 tsk.salt
0.5 tsk.hvid peber
2 fedhvidløg
3 dl.mælk
2 spsk.kommen
1 spsk.malet koriander
1 spsk.sojasauce
2 friske røde chilipebre
2 tsk.sukker
1 tsk.rejepasta
3 spsk.knuste jordnødder
 citronsaft
 friske korianderblade
 
Opskrift:
Tør kyllingen. Gnid den med salt, peber og presset hvidløg. Læg den i en gryde og hæld mælk over, så det dækker. Læg låg på og lad kyllingen koge i en halv time. Tag den op. Lad kyllingen afkøle og del den mindre stykker. Varm mælken igen og tilsæt resten af ingredienserne undtagen citron og korianderblade. Chilien skal hakkes fint. Læg kyllingestykkerne i og lad retten koge til kødet er mørt. Læg kyllingestykkerne på et fad og stænk med citron. Fordel saucen over kødet. Pynt med hakket koriander.





karakterer:
Opskriften er vist 9551 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu