Kylling i jordnøddesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Tør kyllingen. Gnid den med salt, peber og presset hvidløg. Læg den i en gryde og hæld mælk over, så det dækker. Læg låg på og lad kyllingen koge i en halv time. Tag den op. Lad kyllingen afkøle og del den mindre stykker. Varm mælken igen og tilsæt resten af ingredienserne undtagen citron og korianderblade. Chilien skal hakkes fint. Læg kyllingestykkerne i og lad retten koge til kødet er mørt. Læg kyllingestykkerne på et fad og stænk med citron. Fordel saucen over kødet. Pynt med hakket koriander.
|
|
Opskriften er vist 9551 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne