Kyllingelår med citron og timian
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dup kødet tørt og skær evt. overflødigt skind og fedt af. Brun stykkerne meget godt på begge sider på en pande. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof, da skindet afgiver en del. Krydr med salt og peber og læg stykkerne i et ovnfast fad.
Skær løgene i tynde skiver og svits dem i fedtstoffet et par minutter. Krydr med timian og kom honning på panden. Kog det let sammen og fordel det over lårene i fadet. Læg tynde skiver citron ovenpå. Sæt fadet midt i en 200 grader C. alm. ovn til kødet er gennemstegt, ca. 40 minutter. Server med en blandet salat til f.eks. salat af krøllsalat bladselleri og røde kidneybeans med olie eddikedressing. |
|
Opskriften er vist 40182 gange,
og udskrevet 765 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne