Kyllingelår med citron og timian

Kyllingelår med citron og timian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kyllingelår med citron og timian, billede 4 Kyllingelår med citron og timian, billede 1 Kyllingelår med citron og timian, billede 2 Kyllingelår med citron og timian, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 kviste Timian, frisk
2 tsk. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Dup kødet tørt og skær evt. overflødigt skind og fedt af. Brun stykkerne meget godt på begge sider på en pande. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof, da skindet afgiver en del. Krydr med salt og peber og læg stykkerne i et ovnfast fad.

Skær løgene i tynde skiver og svits dem i fedtstoffet et par minutter. Krydr med timian og kom honning på panden. Kog det let sammen og fordel det over lårene i fadet. Læg tynde skiver citron ovenpå.

Sæt fadet midt i en 200 grader C. alm. ovn til kødet er gennemstegt, ca. 40 minutter.

Server med en blandet salat til f.eks. salat af krøllsalat bladselleri og røde kidneybeans med olie eddikedressing.





karakterer:
Opskriften er vist 40204 gange,
og udskrevet 765 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1648873 (392588 kcal)
KJ pr. Pers. 412218 (98147 kcal)
Vægt ialt 338014 gram
Vægt pr. Pers. 84503 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (116 kcal)
Protein 14.2 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu