Kyllingelår med citron
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Med en morter knuses hvidløgene sammen med en kvivspids salt, tilsæt olien lidt af gangen indtil hvidløget er blevet til en cremet tyk pasta.
Gnid kyllinge stykkerne ind i hvidløgscremen også ind under skindet og lad dem marinere køligt 2 timer eller natten over. Fordel citron i 1 cm tykke skiver på et ildfast fad med en lille kvist rosmarin, timian og et blad salvie på hver skive. Læg kyllingestykkerne på hver sin citronskive. Steg dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 45 - 60 minutter til de er gyldne og saften klar. Serveres med friskbagt brød, som bruges til at "søppe" stegeskyen med. |
|
Opskriften er vist 45849 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-12-06 10:42:16 Server evt. med en frisk pasta og vend lidt stegesky i, eller evt. råstegte kartoffelbåde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne