Linse suppe (tyrkisk)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Yoghurten sættes til afdrypning gennem et kaffefilter i ca. 1 time.
Linserne skylles godt i lunkent vand. Løget hakkes groft og klares i olien. Presset hvidløg tilsættes og svitses med et kort øjeblik. Linser, tomater, mynte, salt og tomatpuré tilsættes og suppen bringes i kog. Bouillonen tilsættes og suppen simrer i ca. 15 min. under låg. Er suppen for tyk, kan der tilsættes mere vand/bouillon. Suppen serveres med den afdryppede yoghurt til. |
|
Opskriften er vist 46263 gange,
og udskrevet 1145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Ronja - 2010-04-19 19:34:16 Dejlig opskrift - smager også godt med frisk, hakket tomat på toppen Anne - 2009-10-19 21:42:17 Dejlig ret som mætter godt:) Susanna - 2009-02-22 13:40:33 Nej hvor er det godt - har ledt længe efter denne opskrift :) det er denne suppe jeg for ca. 10 år siden fik af en tyrkisk veninde i tyskland... perfekt med citron Cüneyt - 2007-11-27 16:50:38 ps2. Prøv også citronsaft i stedet for yoghurt Cüneyt - 2007-11-27 16:29:44 som vor mor har lavet den...ps.jeg er tyrker Martha - 2007-11-20 18:27:05 Skøn og dejlig nem, jeg blendede den og min datter på 2 år elskede den ;o) Iben - 2007-03-14 16:50:16 Den bliver bedre med noget spidskommen i efter min mening. ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne