Caraibiske kyllingelår med karry og mango
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår Oprindelsesland : Caribien Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingelår:
Lav et snit rundt om "ankelen" på hvert kyllingelår. Skær igennem til benet og fjern skind og brusk. Træk de lange flipstiverlignende sener ud - brug fingrene og pincet eller tang. Gnid lårene med salt, peber og karry og vend dem i mel. Brun dem på alle sider i halvdelen af smørret på en pande. Tør panden med lidt køkkenrulle og smelt resten af smørret i den. Svits en spiseskefuld karry i smørret. Spæd med bouillon og kog saucen op under omrøring. Skræl mangoerne og skær frugtkødet fra den flade sten i tykke både. Læg mangostykkerne i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Fordel lårene ovenpå og hæld kokosmælk over. Læg låg eller alufolie over fadet og sæt det i den 200 grader C varme ovn i ca. 35 minutter. Fjern låget 5-10 minutter før endt stegetid. |
|
Opskriften er vist 22698 gange,
og udskrevet 701 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer NHHK - 2013-11-21 21:13:18 Kan man godt bruge fløde istedet Kokos mælk Gurli - 2011-05-31 19:38:10 Super god ret Agirl - 2010-11-22 18:19:43 Den lyder rigtig lækker, thanx. :) Jeg bruger bare oliven olie i stedet for smør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne