Caraibiske kyllingelår med karry og mango

Caraibiske kyllingelår med karry og mango, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår

Oprindelsesland : Caribien

CaribienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
16 kyllingeunderlår
 salt
 peber
 hvedemel
 stærk madraskarry
70 g.smør
 
1.5 dl.dåse kokosmælk
1.5 dl.hønsebouillon
 
2 faste magoer
 
 Tilbehør:
4 dl.basmatiris
 kokoschips
 bananchips
 
Opskrift:
Kyllingelår:
Lav et snit rundt om "ankelen" på hvert kyllingelår. Skær igennem til benet og fjern skind og brusk. Træk de lange flipstiverlignende sener ud - brug fingrene og pincet eller tang. Gnid lårene med salt, peber og karry og vend dem i mel. Brun dem på alle sider i halvdelen af smørret på en pande.

Tør panden med lidt køkkenrulle og smelt resten af smørret i den. Svits en spiseskefuld karry i smørret. Spæd med bouillon og kog saucen op under omrøring.


Skræl mangoerne og skær frugtkødet fra den flade sten i tykke både. Læg mangostykkerne i et ildfast fad og krydr med salt og peber.

Fordel lårene ovenpå og hæld kokosmælk over. Læg låg eller alufolie over fadet og sæt det i den 200 grader C varme ovn i ca. 35 minutter.

Fjern låget 5-10 minutter før endt stegetid.





karakterer:
Opskriften er vist 22635 gange,
og udskrevet 699 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-11-21 21:13:18
Kan man godt bruge fløde istedet Kokos mælk

  -   2011-05-31 19:38:10
Super god ret

  -   2010-11-22 18:19:43
Den lyder rigtig lækker, thanx. :) Jeg bruger bare oliven olie i stedet for smør.