Transportkager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jean Indsendt : |
|
|
Til dejen piskes æggene med sukkert til en æggesnaps. Smørret smeltes og afsvales og blandes skiftevis med mel og bagepulver i æggene.
Den mosede banan og chokolade blandes i til allersidst.
Dejen fordeles 2/3 op i en velsmurt muffinsforme eller papirforme.
Stilles på en bageplade, og over hver kage kan der drysses lidt mandelsnitter.
Bages på nederst rille ved 200 grader i ca 15 min, måske lidt længere, hvis du anvender metalforme.
Kagerne skal være svagt gyldenbrune.
Fryses evt. i papirforme.
Tips: Bliver ca 20 stk. |
|
Opskriften er vist 8736 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne