Elg på Italiensk
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr Oprindelsesland : Italien Kilde : Halfdan.dk Indsendt : Red : |
|
|
Fremgangsmåde for marinade og marinering.
Marinaden blandes. Elg kødet befris for evt. hinder og strimles i tynde stykker. Bacon og elg kød blandes med marinaden. Kødet marineres i 2-3 timer. Efter marinering fjernes Peperoncino inden stegningen. Fremgangsmåde for færdiggørelsen. Pinjekerner svitses på en tør pande indtil de får let farve. Kødet og marinaden brunes på en stor pande i ca. 2 min. Der tilsættes fløde, salt, peber og simrer videre i yderligere i ca. 2 min, kan evt. jævnes. Kødet pyntes med pinjekernerne og serveres på panden. Tilbehør: Her sætter kun fantasien grænser Man kan vælges ris Pasta Salat Groft brød Årstidens grøntsager |
|
Opskriften er vist 27847 gange,
og udskrevet 620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (59 stemmer) |
|
Kommentarer mønboen - 2009-04-01 08:35:22 Mon ikke der menes "pepperoncini" = en chili. Vil tro, at baconen skal være rå og i store tern - men hvor bliver den af bagefter. Ufuldstændig = dårlig opskrift! jens - 2008-12-18 17:16:59 Der findes en "gammel" hvidvinsdrue der hedder picorino - mon det er den der menes og hvor kommer bacoen ind i billedet? Skal den være ristet eller rå når den lægges i marinaden, og hvor meget? Niels - 2008-06-28 13:22:34 Rigtig god selv om jeg ikke lige fangede den med Picorino'erne uden kerner. Så vidt jeg er orienteret er Pecorino en Italiensk fåreost, som vist altid er uden kerner ;-) Per - 2008-03-19 09:24:19 Hvis du ikke er tilmeldt som bruger så vælger du menupunktet brugerservice, her er der så et punkt med indsend opskrift. Er du bruger så vælger du brugerprofil og indsend opskrift, for så bliver den nemlig lagt ind i din brugerkogebog automatisk. Mig - 2008-03-12 16:38:54 Super ! men hvordan sætter man sine egne opskrifter ind på siden ? jeg har nemlig masser at byde på .. anonym - 2008-01-16 20:49:04 Hvad er "Real" elg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne