Elgmørbrad med ostefyld og risotto
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr Kilde : Halfdan.dk Indsendt : Red : |
|
|
Lav et hul i midten af kødet. Ost blandes med basilikum, og fyld hullet med massen. Kom salt/peber på kødet og brun det på alle sider. Derefter sættes kødet i en forvarmet ovn på 160º C i ca. 10 min. hvis man ønsker kødet mindre rødt, så giv det 2-5 min mere.
Risottoen: Lad løget svitse i olien uden at det tager farve, tilsæt risen og lad dette svitse med under omrøring. Tilsæt vin og lad det koge tørt. Tilsæt lidt efter lidt den varme fond, under omrøring, til risende er cremet. Tilsæt parmesanosten, evt. lidt smør, salt og peber efter behag, omrør derefter. Tilbehør. Svampene ordnes og steges i smør, serveres varme til retten. |
|
Opskriften er vist 22433 gange,
og udskrevet 575 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2005-01-01 01:01:01 det er bare en super i orden ret det smelter på tungen sådan noget elgkød vi fik godtnok kartoffelbåde med olivenolie,spidskommen,salt og frisk timian i stedet for risotto |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne