Gullaschgryde af dåvildt med rødvin
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrsmåkød Kilde : Halfdan.dk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skylles, tørres og skæres i ca. 3 cm store terninger.
Melet kommes i en pose sammen med paprikaerne, peber og salt. Kød og bacontern lægges i posen. Der pustes luft i posen og denne rystes så mel blandingen fordeles jævnt på alle kødstykker. Kødet brunes godt evt. ad flere gange i olien til sidst tilsættes løgene som svitses gennemsigtige. Tomatpure tilsættes og det hele svitses i ca. 10 min for svag varme. I mellemtiden flås de modne tomater og befris for kerner, tomaterne skæres i mindre stykker og kommes i gryden. Rødvin og bouillon hældes ved og det simrer for svag varme og under låg i ca. 1½ time. Forårsløg klargøres og skæres i tynde ringe. Retten smages til med salt, peber og mere paprika, alt efter vor stærk man ønsker retten. Tilbehør: En god kartoffelmos Madbrød |
|
Opskriften er vist 41463 gange,
og udskrevet 1266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer KS - 2010-03-06 17:39:15 Jeg brugte oksebov og det blev rigtig godt. En meget dejlig gryderet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne