Linsesuppe 02
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Indsendt : Red : |
|
|
Linserne skylles og afdryppes godt.
Det hakkede løg klares i smørret. Linser, hvidløg og spidskommen tilsættes. Bouillonen tilsættes og det koger uden låg i ca. 25 min. Smages til med citronsaft og salt. Serveres med hakket persille eller korianderblade. |
|
Opskriften er vist 27779 gange,
og udskrevet 562 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer LLM - 2010-05-17 19:26:19 Dejligt, jeg puttede også et par kartofler og en stor gulerod i og blændede til sidst... Kan kan anbefales! Portionen er ca til 1-2 pers. anonym - 2010-01-26 10:30:59 En rigtig dejlig suppe - specielt med tomatsaft. Jeg plejer at blende lidt tomater og hælde det i.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne